Začni svojo digitalno nomadsko pot

Nudimo ti paket digitalnih storitev, ki ti bodo pomagale pri vstopu

Kaj potrebuješ za začetek?

Nabor funkcij in storitev za digitalni začetek

Lastno domeno .si

Lastna domena ti bo dala virtualni dom, parkirišče za vse svoje aktivnosti in predvsem kredibilnost za nastop na trgu.

Profesionalen e-mail naslov

E-mail naslov na lastni domeni ti bo dal kredibilnost pri komuniciranju, saj je lastna domena tudi tvoj uraden kontakt in ime pod katerim se predstavljaš. Poleg e-maila potrebuješ tudi oblikovan e-mail podpis, ki ga bo dopolnil tvoj logo in kontaktni podatki. Vse to dobiš v Domino Premium paketu.

Logotip

Logotip je glavni simbol tvoje blagovne znamke. Z njim se boš predstavljal-a in pri naročnikih ustvarjala prepoznavnost ter kredibilnost.

Vstopna spletna stran

Za začetek potrebuješ vsaj začetno spletno vizitko s tvojimi kontakti (TreeLinks). Tako te bodo naročniki lažje našli in ustvaril-a si boš osnovo za predstavitev svojih izdelkov ali izvedenih referenc.

Vsebinske module

Digitalni moduli z naborom funkcionalnosti ti bodo dali možnost strukturiranja svoje vsebine, beleženja baze in datotečnega sistema ter ogromno avtomatizacijo procesov in optimizacijo. Do svojih podatkov boš lahko prišel-la v vsakem trenutku. Takšni moduli so naprimer Zapiski, Drive, Cilji, Stiki, …

Poslovni program

Poslovni program ti bo omogočil popolno avtomatizacijo in digitalizacijo. Preko njega boš lahko vodil-a projekte, izdajal-a račune, pošiljal-a ponudbe, itd.

Coworking prostori

Oglasi na digitalninomad.si

Ponujamo vam edinstveno priložnost za oglaševanje na naši spletni strani.

Smo podjetje, ki se osredotoča na storitve za digitalne nomade in iščemo sodelovanje z vami, da bi vaši prostori dobili večjo prepoznavnost med našo ciljno skupino.

Naša spletna stran je namenjena digitalnim nomadom in vsem tistim, ki jih tema zanima, iščejo delo, delovne prostore ter skupnosti, ki spodbujajo kreativnost in produktivnost. Zato smo prepričani, da bi bilo vaše oglaševanje na naši spletni strani odlična izbira za promocijo vaših coworking prostorov, objava oglasov za delo, dogodke ter druge promocijske aktivnosti.

Imamo veliko obiskovalcev, ki iščejo priložnosti za delo, druženje in najem coworking prostorov. Z oglaševanjem vaših prostorov bi vaša vidnost med našo ciljno skupino močno narasla, s tem pa bi se povečala tudi verjetnost, da bi pritegnili nove stranke.

Če bi želeli izvedeti več o naši ponudbi ali imate kakršna koli vprašanja ali povratne informacije glede tega sodelovanja, nas kontaktirajte.

Začni svojo digitalno poslovno pot v vesolju Domdesign Domino

Vse to ti na enem mestu skozi digitalno platformo Domino nudimo tu

Pokliči nas ali nam piši ter predstavili ti bomo najosnovnejši paket za začetek tvoje digitalne poti.